ПРОФИЛ ПЛАСТ с гордост можем да споделим, че вече 15 години предоставяме на нашите клиенти висококачествени продукти и професионални услуги в сферата на дограмата.

През годините сме изградили богат опит и експертиза в производството на алуминиеви и ПВЦ прозорци и врати, които отговарят на най-високите стандарти за функционалност и естетика. Нашите продукти са подходящи както за домове, така и за бизнес сгради, предоставяйки не само стилно външно излъчване, но и оптимална енергийна ефективност.

Едно от големите ни предимства е богатият ни портфейл от изпълнени проекти. Работим с множество клиенти от различни сфери, които споделят удовлетворението си от нашите продукти и услуги. Ние разбираме, че всяко задание е уникално, затова се стремим да предложим персонализирани решения, които отговарят на нуждите и предпочитанията на всеки клиент.

Вземане на правилното решение

Решението за избор на подходяща дограма не винаги е лесно за клиентите. Понякога наистина може да се случи да се насочат към по-скъпа опция, като поставят цената предвид разумността. В резултат клиентите може да се озоват с неподходяща дограма, която на практика излиза по-скъпо, а не по-евтино, както биха се надявали.

Ситуацията става още по-заплетена, ако монтажът се извърши неправилно от трети страни. Това може да доведе до сериозни проблеми. В крайна сметка, мнозина клиенти съжаляват за грешните си решения.

Ние разбираме тези предизвикателства и искаме да помогнем. Имайки предвид, че не всеки клиент разполага с необходимите знания, ние стоим на разположение с нашата експертиза. Ние не само предоставяме информация за предимствата и недостатъците на различните видове дограма, но и активно си сътрудничим с клиентите. Нашата цел е да постигнем заедно оптимално решение за тях – дограма, която е икономично изгодна и отговаря на техните конкретни нужди.

Доверете ни се за избора и монтажа на вашата нова дограма и с увереност можем да твърдим, че няма да останете разочаровани.

Често задавани въпроси

Каква дограма да избера?

Изборът на дограмата за жилището ви е строго индивидуално решение и зависи от различни фактори, включително вашите предпочитания, функционални изисквания, бюджет и климатични условия на местоположението на жилището. Нашите специалисти са на Ваше разположение и ще ви предложат най-добрия вариант за вас.

Как да реша проблема с конденза?

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Кондензът върху прозорците и дограмата може да бъде раздразнителен проблем, но също така може да бъде и признак на по-сериозни проблеми с влагата във вашето жилище. Уверете се, че имате добра вентилация в жилището си, особено в помещенията като банята и кухнята, където се създава повече влага. Редовно отваряйте прозорците или използвайте вентилационни системи, за да осигурите циркулация на въздуха.

Какъв стъклопакет да избера?

Стъклопакета заема 85% от отвора на дограмата и от него зависи комфортът в жилището. В момента на пазара има голямо разнообразие от стъкла от 24мм до 32 мм, с които можем за постигнем максимален комфорт в нашите жилища.

  •  Най-познатото – нискоемисионното К-стъкло е причината стъклопакетът, в който е включено К-стъкло, да има 30% по-добри топлоизолационни качества от стъклопакет, изграден от две обикновени стъкла. Най-добре е да поставите от вътрешната страна към помещението К-стъкло, което ще ви спести средства за отопление и същевременнно, тъй като прозорецът става по-топъл, няма да имате проблем с конденза. Оскъпяването е незначително, но ползата е голяма. К-стъклото е задължително при северни изложения. Не е добре да се поставя при западни, тъй като може да създаде парников ефект.
  • Все повече навлиза и стъклото четири сезона или още наричано Мулти функционално поставяйки това стъкло от външната страна на стъклопакета, то няма да позволи да се повишава температурата в стаята и охлаждането й ще става по-лесно.

Проект: BG-RRP-3.005-3273-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието .

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

Краен получател на помощта: ПРОФИЛ ПЛАСТ ЕООД

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

Начало: 03.07.2023 г.
Край: 03.07.2024 г.

Top