Изборът на подходящ комарник е важен, тъй като той може да отговаря на конкретните изисквания и нужди на вашия дом. В следващите редове ние от Профил Пласт ще представим различните видове комарници и техните предимства:

Ролетни комарници:

Ролетните комарници са практични и удобни за използване. Те могат да бъдат монтирани върху външните ролетни щори, което ги прави изключително устойчиви на атмосферните условия. Голямото им предимство е възможността да се прибират в кутия, интегрирана в горната част на дограмата. Това гарантира, че комарникът е защитен от влага и влагозащитен по време на зимните месеци. Освен това, те са лесни за управление – с едно движение можете да ги спуснете или повдигнете според вашите нужди.

Комарници за врата:

Комарниците за врата са идеални за балконски врати или френски прозорци. Изработени са от алуминиева рамка, която ги прави леки, но здрави. Те не разполагат със спускаща се мрежа като ролетните комарници, но се монтират така, че да можете да задържате вратата отворена без притеснения от насекоми.

Комарници на панти:

Тези комарници се закрепват към дограмата отвън чрез панти и заключващ механизъм. Те са подходящи за всички видове прозорци и са изключително удобни за употреба. Въпреки че нямат спускаща се мрежа, те осигуряват постоянна защита от насекоми. Могат да бъдат прибрани през зимата, като се откачат от пантите. Важно е да се отбележи, че те не пречат на отварянето на прозореца и са леки, като не добавят допълнително натоварване на касата.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top